Hemma :)♥

Nu har jag tagit på min avokado ansiktsmask och tittar på Rachel zoe Project :).
Måste bada och klippa klor på Louie idag :).
skulle tvättat idag men har inga nyklar för dom e hos kajsa så jag kan inte låsa dörrarna. Behöver verkligen tvätta som man ser ;).


Håller med dig katrin Zytomierska!

gå in på www.Kissies.se och hitta KATEGORIER vid vänstra spalten lite längre ner sedan klicka på videoinlägg. Gå sen ner på haha har jag ändrats?   Och ta det klippet till HÖGER!. OMG säger jag bara ,Asså vem tror du att du är ?. Fattar inte att vissa ser upp till dig! Du säger att du aldrig har blekt ditt hår, men man set ju utväxten!


090829

Hej bloggen!♥ har inte skrivit på någon dag för att jag inte har fått suttit vid datan för mamma =(. Men nu får jag iallafall. Igår kväll Var det Jägers. Det var rätt kul i början men i slutat blev det tråkigt tycker jag. Har varit där 5 gånger nu  och jag har börjat tröttna. Ska inte gå nästa gång! Kom hem vid kvart över ett i natt, och jag var så hungrig så jag tog och åt två mackor, sedan gick jag och la mej vid 01.38, så när jag skulle försöka somna så pep det i öronen riktigt mycket, så himla störigt, men det var ju bara för jag vat på ett disco i 3,5 timme och med hög musik så. Somna kanske vif 01.50.

Imorse vakna jag vid 10.30 tror jag. Nu sitter jag här och är rätt trött. Är helt svart underögonen för jag tog bara snabbt bort sminket igår kväll, så jag tar ingen bild nu ;).

På Tisdag blir det filminspelning i 3 timmar till filmen Charlie som ska vara i 30 minuter bara. Det handlar om en kille som är 28 år och lite utväcklingsstörd, han ska praktisera på ett badhus, så jag ska bara vara statist, men det blir nog riktigt kul :) , slipper lektioner på förmiddagen, Yes! ;)

Igår klippte jag mig på IG:es och det blev ganska kort kanske. men jag behövde värkligen det för jag har inte klippt mig på 2 år typ, så mitt hår var riktigt slitit. Har inte borstat eller fixat håret alls idag så det ser väl lite konstigt ut.

Idag ska jag barra ta det lungt, vet inte riktigt vad jag ska göra, vi får se!♥

xoxo / Sofi£ ♥




flumm! :)

efter skolan åkte jag och louise hem till mej :) flumma lite!♥


Whitney Houston

Whitney Houston som nu är 46 år gammal är en världsberömd gospelskolad sångeska som sålt miljontals album. Slog igenom 1985 med albumet Whitney Houston. Hon har blivit en förebild för många av dagens sångeskor. Hennes gudmor är Aretha Frankiin och kusinen är sångerskan Dionne  warwick. Hon var nere på den absoluta bottnen. Den stålande souldivan hade förvandlats till en drogmissbrukande, tandlös spillra av det hon en gång var. På fredag släpps albumet som ska bli Whitney Houstons comback! Hon har en sån fantastisk röst och denna låten är bara så himla bra så här får ni lyssna lite !♥ =)




Justin Bieber ♥ :)

Var inne på youtube och hitta justin som han heter, sjunger sjukt bra, så här är några  litet klipp med han när han sjunger bla with you med chris brown och usher - U got it bad och ett klipp där han spelar annorlunda på en gitarr, njut!:)♥



Handla! :)

Ska ner och handla med mamma nu!♥


Malmöfestivalen & Tosselilla!♥

Här kommer lite bilder från malmöfestivalen och tosselilla :)!♥




jag som flyger ;)

Pluggar!

Engelska läxaa tills imorgon. :/ ajaa min godispåse gör mej på gott humör ;)!♥


plugg!

skriver inte så mycket idag för jag måste råplugga nu x)
bilden är till louise x) haha.!♥

090825 ♥

haha! , jag orka inte plugga just nu så gör det imorgon. Det är ju tills på fredag så har många dagar att plugga ;). Just nu lyssnar jag på denna låten :). Man får sån dans lust, men jag får vänta tills på fredag då det är jägers ;)


Hej tisdag !♥

Idag var skolan rätt seg men ändå kul. När jag kom hem idag så fick Louie mat sedan gick jag ut med han. Efter det tittade jag på Top Model =). Nu ska jag nog öva lite spanska på glosboken.se tills på fredag. Skriver inte så mycket mer nu jag skriver mer ikväll !♥


har bränt mig i ansiktet (foto från igår.)

Denna låten har jag börjat lyssna på rätt mycket nu förtiden =)!


konstiga möbler..

Har varit på internet och hittat dessa konstiga möblerna :P.

Skulle du våga sitta i den ? x)

passar mej som alltid sover på sidan ;).

Dagens Outfit ♥



DET ÄR INTE MITT RUM! :) ♥

090824 ♥

Hej bloggen! ♥ börja klockan 10.00 idag på blåcafeét. kom dit och sedan kom emma och flora, emma pirca sig i naveln igår så jag sprang till henne och det blev skit fint :) måste få hälften VG för att få pircing till jul. Sedan börja vi spela prenn -boll :) det blev lika. Sedan cyklade vi till T-bryggan och bada ,det va sjukt varmt ute så det va skönt att svalka sig. Efter vi hade badat så åt jag & louise två mackor och en burk juice. Sedan när vi hade torkat så bytte vi om till vanliga kläder. Sedan så stack vi till Storalekan, lekt lite där , hiihi :). Sedan cyklade vi tillbaka till T-bryggan fast där va ingen från klassen så vi bara , va fan ?. Sen såg vi dom på I-bryggan, så vi cyklade dit och hoppa i vattnet , skönt. Sedan efter någon timme så fick vi sluta vid halv 2! :).

Efter skolan stack vi ner till Piren och bada där. Klockan 15.20 stack jag hem till Louie :). Åt mellis och gjorde iordning Louies mat, sedan ut me han. Titta på top model också (favorit programet).

tyvärr brände jag mig i ansiktet idag :(.
 liten bild för att jag ser konstig ut x).


xoxo / Sofi£ ♥


God morgon ! ♥

Nu har jag precis duschat och ska borsta mitt hår. Klassen ska mötas på blåcafeét klockan 10.00 , så jag ska cykla till kajsa vid 9.25 så cyklar vi till lollo sendan och sen till blåcafeét :).

Igår när jag gick ut en runda med min hund kom jag att tänka på att mitt barnbedrag räcker inte till mina kläder och saker, så jag tänkte att man kunde istället för att få 1050 kunde man fått 10050 , haha ;) men det hade ju blivit konstigt med all ekonomi i Sverige :(. aja men vi ses i eftermiddag! ♥


Jobbig dag!

Jag och mamma snickra ihop först dessa lådorna, haha det blev helt fel först xP. Sedan skulle vi snickra ihop min nya byrå och vi svor hela tiden för det gick åt helvete! ;). Men till sist så gick det :).



                                           Louie tycker nog det va tråkigt =).


                                  

Ska sova nu börjar 10 imorgon , jippii :).

Godnatt !♥

Rhodos =)

Här kommer lite bilder från min semester. Har inte fått bilder från alla platser vi va på från syrran än men  här e lite bilder ändå ;).


                    syrrans nya brillor ;).


                                                                      haha x)

va tvungen att sudda över mina ögon x) haha.          



jag trodde det var detta planet som vi skulle åka hem
med, men det var det bakom ,men man ser inte det:P.

xoxo/ Sofi£ ♥

Tvätt! :S

God morgon ! japp detta är min tvätthög. Jag måste nog tvätta lite idag tror jag ;). Men nu ska jag och mamma ha tävling om vem som kan sätta ihop ett par lådor som jag har köpt på ikea snabbast. Den som vinner slipper handla toalettpapper x).




xoxo / Sofie ♥


Vill ha, Vill ha!!

 Jag har hittat rätt coola kläder nu på sista tiden, men jag har inte råd! Jag tror att jag har något slags shoppingberoende för jag har precis handlat rätt mycket kläder på ellos.se men är inte nöjd! :S. Men det finns ju så mycket fina saker. Iallafall så kommer lite bilder på klädesplagg jag viill ha nu till hösten! ♣

vill ha en skinnjacka fast i brun nu till hössten!
vill ha skinnjacka fast i brun färg.


vill ha en i både rosa och svart. från Topshop.

vill ha denna i rosa och i svart från topshop.




Tröja från Only.


Väska från Accent.

xoxo /
Sofi£

Tosselilla! :)

idag var jag,Louise och kajsa på tosselilla! :). Det första vi gjorde när vi kom dit var att åka karuseller :), sedan efter det så bada vi i vattenlandet :). När vi skulle åka tossestupet så var det en filmsnubbe från TV4 som var där och filma oss ;) Så nästa sommar kanske ni ser mej när det är reklam på tv på TV4 ;). Vi hade en jätte rolig dag :).

xoxo/ Sofie ♥

RSS 2.0