jag gillar H&M

Jag måste säga en sak. Jag går in på H&Ms hemsida minst en gång om dagen. Jag vet inte varför men jag bara tittar runt där lite och så, jag gillar det! :)

Go go go go goH&M! ;)

hallå igen!

Jag har inte bloggat här på länge, ska börja igen!

jag smälter...

Visst är han bara såååå snygg!!!!!!


riktigt fin klänning

Denna klänningen passar perfekt på henne tycker jag. visst ä klänningen snygg.




bilder från google.

Sjuk

har jätte ont i kroppen. Även om jag sitter still gör det jätte ont. Jag kan knappt sätta mig ner från jag får en tår i ögat, ja så ont har jag.

Men iallafall när jag gick in på H&M i morse hade dem fått den jimmychoo klänningen som jag har velat ha länge i storlek S. Så jag klicka på beställ direkt. så jag är glad för det =)


Dagen på studion

Började med att jag var på studion i malmö klockan 11.00 vi började passet som David hade  igår var det Mario som "tränade oss". Ochh jag måste säga, jag har aldrig svettats så mycket som då. fy f*n, jag trodde jag skulle dö.
Men det var skitroligt. Passet sluta klockan 12.30. Efter det gick jag ner till statiol som var typ 20 meter bort och handla lite mat och dricka och en tidning. Sedan gick jag upp till studion igen och åt och läste lite, sedan vid 14.30 skulle vi få nummerlappar på tröjorna och dem skulle ta foto och så. sedan fick vi gå in i ena studion och värma upp själva. Efter 20 minuter så skulle vi lära oss en koreografi på 15 minuter. Den var lite svår för att det gick så sjukt snabbt. sedan fick vi träna i 10 minuter själva. Sedan skulle 6 st gå in till en jury(4st) och så skulle vi dansa då då. Carola (min tränare) var ju jury. Hon som äger stället var i juryn och hennes pojkvänn och hennes bror var i juryn och dem kan ingentinng om dans. Det var lite roligt, varför satt dem där då liksom??
Jag tappa bort mig lite på ett ställe men tog snabbt in det igen. När alla hade dansat kom carola(min tränare) in och berättade vem som hade klarat det och kom in i den svåra gruppen. så först sa hon ett namn sedan sa hon Sofie olsson?, och jag bara -ja och räckte upp handen. hon sa- Du kom med! Då blev jag riktigt glad, jag log bara hela tiden, hihi. JAG KOM MED! vi var kanske 20 st och 10 kom med. Nu är jag glad. trodde faktiskt inte jag skulle komma med för att det var så många sjukt duktiga tjejer med. alla var jätte duktiga.
Jag har varit på studion sen 11 i morse och kom hem klockan 18.00 på kvällen, haha! kan ni fatta hur mycket träningsverk jag kommer ha imorgon? jag vaknade ju imorse med jätte träningsverk för igår var det första gången jag dansa sen på två månader. Jag har ont nu från axlarna ändå ner till tårna, det är sant!
Ne nu stinker jag så jag måste duscha. det blev lite långt men aja. Jag bloggar inte mer idag för jag är så trött.

Webbhotell- va?

Kan någon förklara för mig vad webbhotell är? =)

Dagens Outfit ♥


haha bjuder på lite fula miner x)




Lördag

Det var jätte roligt! :) men det jag kom och tänka på nyss var att jag kommer nog få jätte träningsverk imorgon, för jag har inte tränat på 2 månader! f*ck imorgon är det audition också... hur kommer detta gå?


10 mejladresser

haha ja det har jag. Men är det någon som vet hur man tar bort mejladresser? :)

Sveriges bästa dansare- här kommer jag!

Imorgon och i övermorgon ska jag dansa med sveriges bästa dansare! :)
Jag är nervös. Plus att auditionen är på söndag. den kommer ta typ 4 timmar, höhö x)
jag är så glad så här är mitt skutt idag , hihi. även dagens outfit. tråkig jag vet men jag orkade inte ta på mig annat.


Jag vill öppna!

Jag hittade detta brevet när jag kom inför dörren.

Jag blev hyperglad! =) Men jag kan inte öppna det....

aaaah! typiskt också! fast om det är räkningen så kan mamma gärna öppna den :) fast jag ska ju ändå betala nästan hälften själv...

var hos vetrinären halv, kom hem för 45 miniuter sedan..

och klockan är nu snart 22.30 !! jag har suttit hos vetrinären i... ja räkna ut det själv ;)

Men det var lite gaser i magen och så han hade, får reda på blodprovet på måndag så. Nu går han på Diet. haha ne han ska inte gå ner i vikt, maten heter diet bara.
Hoppas han blir bättre nu då ♥

Jag tyckte personalen var lite "slarviga" eller vad man ska säga. När en tant skulle ta spruta på louie, satte hon sprutan på det bordet vi hade rönkat louie på innan. asså bara sådär med inget skydd övanför nålen eller nåt. där kanske är jätte myk bakterier eller så... nä nu ska jag inte oroa mig.

naw lille gubben.

men han va lika glad för det endå :)

 


lite saker =)

Snygga brillz, vill ha! :)
Solglasögon "Gayfarer" - Electric Blue
cool väska! :)
Bag "Contrast Barrel" - Black/Gold
junkyard.se

hål i tänderna?

asså jag fick nyss jätteeeee ont i några tänder. Tänk om jag har hål? Jag har aldrig haft det innan och jag vill absolut inte börja nu. Jag är ändå väldigt noga med att borsta mina tänder och så. Kanske det är tandvärk? Fast det kan bero på också att jag nyss har ätit 4 st morätter, höhö.


F*CKF*CK!

Jag kommer inte få min pälsjacka (fake) nu. Jag skulle tydligen ha betalt inom 7 dagar när jag beställde den. FU*CK! och nu har dem tagit tillbaka den och den är slut nu så jag kan inte beställa om den!! jag som hade sparat pengar till det. den kosta ju bara 159 kr o va s*kit snygg. F*AAAAAAN! Men jag har helt missat att man skulle betala inom 7 dagar. AAAAAAAAH!!!!!!!!!!


WISHONE?











Vilken ska jag ha som header? =)


Tio isbitar istället för tio tår.

Jag har bara haft mina converse på mig idag och snacka om vad jag har frysit. Men jag har inga varmare. Mina uggs är helt borta!? och jag har inte råd med att köpa några. livet kan vara hårt x).


Ny Header!

Jag gjorde en ny header snabbt bara. Jag stod verkligen inte ut med den gamla, den va ju dö ful! men jag ska inte ha denna egentligen heller. Jag fick bara fixa en snabbt enkel helt ok header sålänge.




20100119







Kissie ska få feta sillisar!!

haha om man hade den rubriken kunde man få presentkort av henne. det var bara därför jag skrev den rubriken, haha. annars hade jag aldrig skrivit det. Men jag vill gärna ha presentkort så varför inte?

Tävling på Dollyblond.se

Dollyblond.se har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett av hennes smycken från Rock&doll. Man kan antingen vinna ett axelsmycke eller ett handsmycke. Jag själv skulle välja ett handsmycke tror jag. Jag har velat ha ett sånt jätte länge nu. men jag har inte råd. Iallafall så gör hon underbara smycken. hennes blogg är jätte bra! älskar hennes stil & kläder. För att veta mer om tävlingen gå in på hennes blogg HÄR!!

BILDEN ÄR LÅNAD FRÅN DOLLY.SE! visst är det snygga smycken? :D
contest

I Like







nu måste jag plugga så hörs ikväll! =)

konsten med att torka sig i rumpan

haha jag vet inte varför jag hade det som rubrik, men på svenskan en gång i skolan skulle vi läsa en historia. Rubriken hette nämligen - konsten med att troka sig i rumpan. tyckte det va lite roligt.

Idag är det Måndag vilket innebär skola. Idag kom FRIENDS till vår skola och prata lite. Det är det ända vi har pratat om idag i skolan, typ. Fast vi hade ett riktigt pass också.

Sofie och jag nockade våra kloka huvuden i hop, bokstavligen! haha! Så imorgon vaknar jag väll med en stor fet bula i pannan, haha!

en bild på mig som jag tog nyss :) hihi.♥
Visste inte att jag hade 4 ögon, två näsor och två munnar.. mmh, hur kan jag ha missat det?



lovelovelovelovelovelovelovelovelovelove







någon som vill ge mig 500 kr? haha , ne ja skoja x)

jag vill så gärna ha denna!  nu nunununununununununu!!!!!!


Sofie frågar



Sofie like



Skulle gärna vilja ha denna blå/svarta skjortan! :)




__________________________________________________________________________________________________





Topp 299 kr
Topp - Svart
Cardigan 299 kr.
Cardigan - Naturvit
Cardigan 79,50 kr
Cardigan - Dimgrön
Linne 59,90 kr.
Linne - Gråblå
tröja 149 kr
Tröja - Gråmelerad/randig
Bolero 129 kr. snygg till våren!

Bolero - Brons
Väst 399 kr
Väst - Svart
tröja 99 kr
Tröja - Naturvit
Topp 199 kr
Topp - Naturvit
Tröja 129 kr, gillar färgen! :)
Grovstickad tröja - Lavendel
Väst 149 kr
Väst - Svart
Topp 149 kr
Topp - Svart
Tubtopp 79,50
Tubtopp - Puderrosa
Cardigan 99 kr
Cardigan - Lila
munkjacka 99 kr
Munkjacka - Mörklila
skjorta 149 kr ,vill absolut ha!!
Skjorta - Blå/rutig
Cardigan 79,50 kr
Cardigan - Gråmelerad
Skjorta 149 kr, vill ha!
Skjorta - Blå
Linne 59,50 kr
Linne - Naturvit
T-shirt 79,59 kr
T-shirt - Naturvit
topp 79,50 kr
Topp - Ljus kitt
Det blev lite rörigt, imorgon kör vi nederdelar. Då ska jag göra collage istället =)





bad boys

denna låten och musikvideon har spelats nu 3 gånger under 20 minuter typ. om inte 15 min. Visst är den bra, men orkar inte höra den så mycket under en kvart. aja men denna låten för väll bli dagens låt då! :)

bad boys- alexandra

nä nu ska jag äta frukost och titta på the Hills med Louie, han mår inte alls mra. Han skakar och har kräkt nu i 3 dagar. kanske får åka till vetrinären. men ja så jag ska ägna hela dagen åt honom, bloggar mycket senare idag.

Jag gillar att hoppa

här kommer lite knäppa bilder på mig från igårkväll. Jag gillar att ta sånahär bilder x)


jag skulle se om jag kunde fixa en "tuppkam", det gick väl såhär xP.

jag skulle hoppa i  luften här, lyckat! :)

jag lyckades tillslut! :) tyckte mitt hopp blev ganska Frääsigt , med ett stort F x)

jepp.

HÄR lyckades jag med håret! ;) och hoppet :)

här skulle jag då försöka få upp mitt ben så högt jag kunde, haha där ser vi hur bra det gick! x) med andra ord, jag är OVIG!

här ggick det faktiskt lite bättre x)

denna bilden bjuder jag på. även om jag ser hemskt ut. orka inte tvätta bort maskaran , så den är helt kleti  i ansiktet. no makup förutom det suddiga under ögonen som är maskara? :S. haha jag har mittbena också på bilden! det har jag verkligen aldrig, och det ser jätteroligt ut på mig! haha.


denna bilden var jag inte berädd på..




we say hi from denmark?

imorse när jag vakna var det någon som ringde hela tiden så jag såg på telefonen att det var typ 20 siffror.. Jag svarade och någon börjar prata med mig på ett annat språk, tror det var danska? hon bara m koftj84tuewhr8egidngirjp93jt4ign någonting, och jag bara va? vem e de? hon bara mfeijvhbt9348yhv2phcuveh5239. sen sa jag du har nog ringt fel och la på luren. Sedan ringde hon igen! så när jag svara la hon på luren x). haha.
Vet inte vad dem ville men jag tror nog att hon ringde fel. Om det var ens en hon? haha.

Imorse när jag vakna och kom ut i hallen så såg jag att Louie hade spytt.. :/ hoppas det inte är något allvarligt, nu har han varit sjuk i 3 dagar..

ignorerna mina ögon..

naaw♥


2½ men

min mamma tycker att detta pogrammet är kvinnoförnedring. Hon säger att - ja de är bara massa sprit och kvinnoförnedring. Men jag tycker verkligen serien är skit rolig xD. haha, vad tycker ni? :)


min data = seeeeeg

asså jag har inte kunnat blogga idag från nu! det funka inte att gå in på min blogg, det bara errorrr typ.
Men idag vakknade jag 8.30 hemma hos louise ,sedan ´skulle jag på konfa i 3 timmar... fast det var ändå kul.
efter det cyklade jag till Louise igen, sedan kom kajsa igen(hon sovde också över, hon hade haft fotbollsträning på morgonen) sedan har vi tittat på 2½ men tills klockan 18.00!! vi börja titta på den kanke vid 13.00 , haha! Sedan var jag tvungen till att bege mig hemmåt. Nu sitter jag vid datan och ska nog kolla på robinson nu, vet inte.
Har haft en skitbra helg iallafall! fast den är ju inte över men ändå x)

nehe nu vill inte datan ladda upp bilden i inlägget, ARE YOU F*CKING KIDDING WITH ME!?!?*!

ÄNTLIGEN!

Äntligen har jag köpt en ny kabel så jag kan få in fotona från kameran till datan igen! skönt. Nu kan man ta lite finare bilder. Webcamen blir inte så bra kvalite.

Här kommer lite bilder jag skulle ha laddat upp för några veckor sedan..

När jag o kajsa titta på shrek 3 , haha! :)  rap rap rap prutt! haha ;)


jag orkar inte lägga in fler nu :P. Ska äta lite chips, hörs kanske ikväll :)

föresten är Louie sjuk :( han har kräkts två gånger idag, stackarn..♥




lite av

Monki

Jag har aldrig kunnat kopiera dem bildena på dem kläderna jag tycket är fina där, men nu fattar jag :)

Oversize kavaj, älskar den!:)


en snygg skinnjacka!


Vem bär den bäst?

hon till vänster tycket jag :)

Lindsay tycket jag :)

Hon till höget , på catwalken :)

vad tycker du? :)


Glass glass glass i...

stora lass lass lass, ja jag är galen i glass! :)
Vissa personer tycker inte om glass på vinter eller att man inte ska äta det på vintern. visst är det kanske lite mer godare på sommaren, men glass är något man kan äta året om tycker jag :) det är ju gott!!! :)
im eating päron och lite choklad glass :) gott, gott.
Jag kom på en sak nu. När jag var typ 6 år då mosa jag alltid glassen och blanda runt den så den blev en gega x) det tyckte jag var jätte gott. Har inte gjort det på några år nu så nu vet jag inte om det är gott eller inte, men jag tycker inte det låter gott! =)

STELT smile! men jag orkade inte ta en ny bild. ;)


Jag vill träna nu!

min träning börjar inte från den 2:a februari! jag är desperaat!!! haha, jag vill träna.
Längtar längtar längtar.
det är typ en halvmånad kvar... :/

hittade bilden på google :) and yes it´s true, i ♥ hiphop, (dans överhuvetaget) it´s my life!


Gina tricos personal



Jag har ju ringt runt lite till olika klädersaffärer och så till praon. Vill helst praoa på bikbok :). Så jag ringde först till burlöv men där ville dem att man skulle vara 18 år minst. Sedan så ringde jag till nova och jag ska ringa dem igen om 3 veckor =), för dem kunde inte bestämma det från då, hoppas hoppas   :).
Iallafall så när jag ringde till Gina innan där för att bikbok svarade först inte i telen, så då ringde jag rill gina på burlöv. och det va fantamej en riktigt riktigt sur tjej som svara, det lät ungefär såhär:

Hon: *skit sur* gina trcot.

Jag: hej jag heter Sofie.
Hon: mmh , skitsurt
Jag: jo de e såhär att jag ska praoa vecka 11-12 och undrar om jag får praoa hos er?
Hon: *skitsur* öööh? eeem? vi brukar inte ta emot prao elever.
Jag: Jaha okej men tack ändå
hon: *skit pist!* mmh hejdå ( o la på luren i örat på mig )
Jag: hejdå! "#¤5&/()=£€{[]{]€!!!!!!

haha!

haha ne såhär gammal var hon nog inte, hehe!


Me like

jätte söt klänning från topshop =)
Rosebud Strap Skater Dress


PRAO- Hjälp!

JAg skulle behöva tips om var man kan praoa? jag älskar kläder o mode o sånt, och ska nu ringa in till lite folk.
Men jag behöver mer tips om alla säger nej, så lämna en kommentar och hjälp mig! :)


samsung girl

Jag är nog en samsung girl. Jag har bara haft samsung förutom min första egna mobil, det var en nokia som jag fick efter min syster. annars har jag haft 3 stycken samsung mobiler med den jag har nu. :)

idag gick skolan bra! :)
en bild på mig från 2 sekunder sen.


hihi titta min lugg ;)

igår bestämde jag mig för att köra på lite lockigt hår idag, så jag satte upp det i en knut efter jag duschat :)

hair

Ja, jag vill ha långt hår. men inte såhär långt. gud vad jobbigt att tvätta.


Vem bär den bäst?

Hon till vänster, tycker jag :)

amanda bynes tycker jag :)

Paris tycker jag, vad tycker du? :)



lite av =)

Snygg ring från lindex! 69,50 kr

Lindex Shop Online - Ring
Jeanskjorta 349 kr ( Lindex)
Lindex Shop Online - Jeansskjorta

SKIING

Jag ska åka skidor på sportlovet! :) med Louise familj :D. Jag får dock betala grejorna själv, men det gör inget! :D Im looking forward to it! ♥ Detta är andra gången jag åker skidor i mitt liv! och andra gången jag följer med Louise :D. Tack tack tack tack tack tack tack tack louise♥

såhär kan jag också göra ;). haha nej jag kan knappt hoppa med skidorna x). hehe

fiiiiii f'''''n va kul vi kommer ha!

mobilblogg

hej:) nu sitter jag här och väntar tills jag ska åka till skolan. jag ska nog börja gå upp senare på morgonen. jag har snart suttit här i en kvart. idag slutar jag efter lunch:) skönt:) ska skicka nu. per i eftermiddag. xoxo/sofie

Sådär :)

Nu har jag kommit hem från den lilla shoppingen. Det blev den tröjan som jag hade tänkt köpa från början. Men jag kom även hem med ett snyggt linne. Fast jag upptäckte nyss att där är 2 hål i den :S. två små hål. 75 kronor rakt ner i soptunnan. Fast hålen är så små så man knappt ser, så jag kan nog använda det ändå :)

perfekt till träningen :)



dinsko

älskar dem!
DS_254469_A.tif
DS_255103_A.tif
lite coola :)
DS_252120_A.tif
DS_252720_A.tif

dinsko

3 modeller, samma slags sko :)
DS_252005_A.tif

DS_250958_A.tif


mmh..??


tumme upp eller tumme ner?

Vem bär den bäst?

Cameron diaz tycker jag :)

rihanna tycker jag :)

Vanessa tycker jag :)

Vad tycker du? :)


snygga bikini


Jag vet de är mitt i vintern, men jag vill ha sommar nu,nu,nu!! :)


Snart till...

Burlöv hoppas jag. Pappa kunde köra mig. Ska se om dem har kvar rean på bikbok. Ska köpa en stor tjocktröja. Dem i olika starka färger och mönster. Ska ha den till träningarna, passar perfekt till det =)


Snygga skor från H&M.





Hur tänkte du nu sonia rykiel?

?


*

jag vill inte ha troser som går ändå upp til navel, nejtack!

host* *host* *hemsk* *host* *host*

underliga skor Del 2









mobilblogg

är det någon som vet hur man lägger in bild i inlägget när man mobilbloggar

mobil blogg

hej:) jag sitter i skolan och har so skriver mer sen:)

im in love

Denna jackan är så himla snygg!!! måste ha den, måste.


i´m so happy!

i´m so happy, i´m so glad , that i´ve got you. I like to thank you and thank you means merci! haha♥

Äntligen är jag en MOBILÄGARE igen! :D



Comviq såklart! :).
ojdå, mina naglar är lite för långa nu kanske..


Nä nu ska jag pyssla lite och mecka med min nya mobil! :) hörs imorgon eller senare idag♥


Underliga skor Del 1.

har hittat lite underliga skor på nätet. Här är lite ex







Gårkvällen outfit


klänning-bikbok
strumpbyxor- gina

Vem bär den bäst?

haha! han till höger ;), ne ja skoja , hon till höger tycker jag :)

hon till höger tycker jag :)

Eva tycker jag :)


Första skoldagen

gick bra! :) vi hade ju måndagspass så ja.
Klockan 17.00 ska jag åka till burlöv och handla en mobil! :D äntligeen! har inte haft någon mobil på typ ett halvår.. :/

en bild på mig sen igår :)


proposal time!

Nu ska jag sätta på The proposal som jag fick av Rogerm min mammas mobror (mormors bror)
Ses imorgon.
Imorgon börjar skolan...


Skor jag aldrig..

skulle köpa!



vem köper ens såna här skor? x)


Hjläp mig!

Imorgon hade jag planerat att åka till burlöv och handla en mobil. Men jag är inte 100% vilken jag vill ha. Man kan ju titta lite i dem 3 mobilaffärerna där finns, så jag har många alternativ.
iallafall har jag funderat lite på denhära. Visst är den snygg!? det ändå jag är lite sådär mot är baksidan, kunde den inte vara helt svart också?
Men jag fattar inte, där e ju en kamera på baksidan. Men vad är det där på frammsidan? är det också en kamera?

fast jag tror jag kommer ta den svarta om jag väljer denna mobilen :)

Någon annan som har förslag på mobiler? :)

hihi =)


HAHA!








Vem bär den bäst?

Hon till höger! :) vet inte vem de är..


vem tycker du?

vem tycker du?

10 Januari



Inatt drömde jag att jag skulle få en Iphone av mamma i present, vilket jag verkligen inte ville. Jag vakna några gånger och trodde att det kanske var sant att jag skulle få en Iphone. Då låg jag och funderade på om jag skulle sälja den och ta pengarna, för jag vill inte ha någon Iphone. Men sen när jag hörde mamma komma in för att väcka mig insåg jag att jag inte skulle få en Iphone,skönt! Jag har desutom inte önskat mig en så varför skulle jag får en.
Iallafall så fick jag 2000 kr och tre silverörhängen av mamma. Mormor kommer senare och jag vet redan vad jag ska få, kul! hon bara sa att- Ja Sofie du får 1000 kr som sandra fick när hon fyllde 15.
 Jag bara- Jaha okej kul att du berättar det nu på liljulafton.

Imorgon vill jag iväg och handla en mobil till mig. Jag har ju inte haft en mobil på 5 månader :/..

Kul att jag ska på gudtjänst i kyrkan på min födelsedag.. Måste gå för jag har bara gått en gång i kyrkan. Det är så seeegt.

Jag är himla förkyld också, s*kit!

sliiten..


 


15 nu!


ett år gammal bild på mig. Bilden blev lite coolare i svart/vit.

=)♥


Bloggar kanske senare ikväll

Nu ska jag titta på scary movie 1 på 5:an :) Bloggar kanske senare ikväll.
Var föresten och fira min födelse dag idag hos pappa. Jag fyller ju år imorgon men då firar jag med mamma mormor, sandra. Jag fick 2000 kr :)
Ha en bra kväll ! :)


Vem bär den bäst?

Jag tycker nog ashley =)


här tycker jag också ashley :)

Hon till höger :) vet inte vad hon heter.



9 Januari

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit och handlat lite till Louie. bl a nytt koppel och halsband.
snart ska jag och mamma gå ut en lååång runda med Louie.
Vid 18.00 ikväll ska jag till pappa och få presenter :)



Så ser kändisarna ut utan smink



Jennifer  Lopez

Beyonce. Fast jag tycker hon är riktigt söt utan smink också =)

jessica simpson

Teri hatcher

Eva longoria

Tyra Banks

kommer inte ihåg vad hon heter men det är hon i vänner iallafall! :)

Pamela anderson

Cameron diaz

Avril lavinge

Penelope Cruz

Haha marlyn manson

det var lite av de. Vi är så vana vid att se dem så perfekta på galorna och rödamattan, filmen osv.. Därför ser dem flesta ut som moster när dem inte har något smink på sig. Okej kanske inte monster men ja ni fattar ;).Shit så mycket smink kan göra och photoshop.

Lite från





vill bara bort


Vill bara åka iväg. Långt, långt bort härifrån. Jag orkar inte med detta.
______________________________________________________________________________________________
jag känner hur vi glider allt mer ifrån varandra.

sjuk?

Jag känner att jag börjat bli sjuk. Igår vaknade jag med jätte, JÄTTE on i halsen och förkylning. Idag har jag inte lika ont i halsen, men jag är däremot mer förkyld.. Jag nyser hela tiden. Jag vill inte bli sjuk, nej nej nej nej!


Vem bär den bäst?


Hon till höget helt klart! :)

Hon i mitten tycker jag
vad tycker du?  =)


Tävling hos paow!

Nu har paow en BAMSE tävling på sin blogg. Man kan vinna:


  • Handsmycke från Emmelist (Kommer att bli tre lyckliga vinnare!) Det är ju s*kit snyggt!paow 016
  • Linnen/ tröjor från Kan dee. älskar hennes målingar och tröjor. Fast än har jag inga :( (tre stycken vinnare)t vlning 001  Bamsetävling
  • Sedan kan man vinna en almenacka med Paow på (tre stycken vinnare)900x126medAlmanacka

Sedan kan man vinna det bästa som jag tycker då. EN BLOGGDATOR! en rosa också! love it.Envinnarefårdenna datan :)

tääävlning 005
BILDER ÄR LÅNADE FRÅN PAOW!
Klicka HÄR för att komma direkt till inlägget med tävlingen!
Mer info finna på hennes blogg också.
Lycka till! :)


6 trender från New York fashion week



1. Printade tyger

2. Färgglatt och mönstermixat

3. Feminint

4. Udda urringningar och skärningar

5. Markerad midja


6. trosshorts

FLER TRENDER:

Några fler trender från New Yorks catwalks: Skira tyger, korsetter, volanger, jodphur-byxor, hattar, retrofrisyrer, resväskor och tyll och rosetter i håret. =)



På Catwalken (vår)

christopher Kane

burberry



Dags att bada lillen.

Såhär ser det ut.


haha nej såhär ser det verkligen inte ut x).
Haha skämt-o-sido.
Det är inte shiva och spikebilden, för när jag skulle ta bilder på dem blev det helt konstigt. Så jag googlade raserna istället. Fast Louie är Louie. Jag vet inte om Louie gillar grisögon ens, hehe. men Spike gillar det iallafall. Nu ska jag duscha Louie iallafall.

Lyx

En sån här jacuzzi hade jag velat ha i min lägehet =)


Göra egna smycken?

Jag har alltid undrat ut man gör sånahära. Dem är så otroligt fina. Var köper man allting?`Det skulle vara jätte roligt att göra sådana själv. är det någon som vet var man kan köpa tillbehör m.m? :)
bild från Dollyblond.

Vem bär den bäst?



 1.jag tycker nog ashley bär denna bäst, vilken tycker du? :)

2.Lindsay tycker jag , vilken tycker du? :)

7 januari

Idag är det nog många som har börjat skolan. Jag börjar på måndag.
Idag måste jag städa och tvätta lite.

Just nu sitter jag HÄR och fixar lite. Det verkar faktsikt s*kit bra! Man kan styla en egen modell med kläder och assesoarer från H&M. Sedan kan man köpa det också :) Nu ska jag testa lite.

föresten är det någon som har varit på casting för någon modellagentur? Jag fick ett brev tillbaka från Sweden models tror jag det hette, och jag fick komma på en casting, är det någon som vt hur det fungerar? :)



Mat

jag är nog en kväll/natt ätare. Självklart gillar jag och äta på dagen också.  Jag älskar mat. Men jag tror nog jag tycker det är godare på kvällen/natten. Vet inte varför, jag har mer aptit då?
Detta får bli de 10:de och sista inlägget för idag. Hörs imorgon! Godnatt på er!♥



Beställt och klart!

Nu har jag beställt en jätte fin pälsjacka(fake) melba.se. Den kosta 159 kr!!! den är så snygg. Jag har länge tittat på den men den var lite för dyr och nu är den på Rea för 159 kr. Billigt!
såhär ser den ut :) ( BILD LÅNAD FRÅN FOKIS.SE) bilden blev lite suddig , jag vet.


dem har så fina saker på melba.se klicka HÄR för att komma dit :)
Logga_large

Måste bara säga..

att nu har jag sätt på både kissies, amirs och dessies blogg att alla tre ska  köpa hund. fast dessie funderar på att göra det bara men dem andra två ska göra det. Konstigt att båda ska skaffa det nu helt plötsligt och av samma kull! och att dem sedan ska para dem och få valpar. Man brukar inte planera att man ska para hundarna med varandra när man inte ens fått sin valp. Dem verar bara vilja para dem för att få pengar, en chiuaua kostar ju kanske minst 15.000 kr. Att köpa hund gör man inte varje dag, man brukar fundera på det i flera månader innan. Nu har det tydligen blivigt en "assesoar" att ha hund. Tycker det är hemsk. Själv funderade jag på att köpa hund i ett halv år och lite till.

Var bara tvungen till att skriva detta.


Sitter här och..

dricker min cola som jag köpte eller ja mamma köpte igår på bion, haha. Jag har inte druckigt upp hela än, jag har typ halva kvar. Men det är en sån XL , vilken betyder alltså mega stor. Men den är inte god nu när all kolsyra är borta. Colan är typ dubbelt så stor i verkligheten är på bilden.

_____________________________________________________________________________________________

En annan sak.  Detta linnet är rätt så nytt, när jag visade det för mamma så blev det en diskution.
Mamma: Vad är det för tryck?
Jag: Skor! Det ser du väll?
Mamma: JAg trodde det var en kvinna som särar på benen.
Jag: Va!?? hur ser du det?!
Mamma: Ja där e benen och där där det är svart är trosan.
Jag: Mamma  ne. du behöver nog kolla synen.
Haha! Fast hon har redan glasögon =).
Men man ser att det är skor. Det gör väll ni också?



om ni inte skulle se de


Funderar på att...

beställa hem lite.

Funderar lite på denna underbara klänningen från Jimmy Choo´s kollektion hos H&M. Visst är den helt magisk.  Jag älskar ryggen verkligen också. 499 kr. Jag har för mig att den kostade mer innan.?


Ett av dessa snygga linnena för 99 kr. Men frågan är...


Denna snygga väskan. 149 kr.

Detta hanky panky set, fast det kostar 748 kr. så det får jag nog fundera riktigt noga på. Men det är ju så snyggt! Fast jag ska nog önska mig det när jag fyller år =)
Hanky Panky - Boy Short
och lite annat.





Korsetter

Jag kom och tänka på det. Det måste vara svårt att andas ju. obehaglig klädsel tycker jag det verkar.
Fast alla gör väl inte ont.


6 januari

Dagens outfit idag. blev inte så bra bilder. Måste ju ta med webbkameran nu när det inte funkar att lägga in bilder.

strumpbyxor- gina
linne- gina
tröja(ny)- bikbok

min tröja är så mysig. Det är i sammet =)
min luva är mysig att ha på huvudet :)


snyft..

Detta är skälet till varför det inte funkar att ladda in bilderna från min kamera till datan..

gissa vem som har gjort detta? inte en hamster. Inte en kanin. Inte en råtta... vad kan det vara? Jo en hundmin hund! min Louie. Louie!!

17.17

är klockan nu. Måste önska mig något, hehe.
Iallafall har jag inte kunnat blogga från nu för jag har vaarit på burlöv och storhandlat(mat) med mamma.

Igårkväll såg vi ju filmen Avatar på Bio. Den är den bästa filmen jag sätt, ni måste se den. Fy f*n va bra den är!!!!

Ellos- bikinis 10:-

Här kan du hitta bikinis för 10:- ! Förra året köpte jag en jättefin bikini för 20:-.
Men nu ska jag gå ut med Louie, sen ska jag åka till bion, hörs kanske ikväll. Om inte så hörs vi imorgon :)

Lika som bär?






va?

är det någon som kan hjälpa mig om hur man beställer på Topshop, jag fattar verkligen ingenting. Kan dem inte ha de på svenska? om jag inte vill betala på mitt kort kan man inte betala med postgrejs? kan någon hjälpa mig? =)


angående den nya videon jag och kajsa gjorde igårkväll..

Jag har tagit bort den. Ingenting stämde i videon, vi skulle bara härma lita andra personer. Men ja vissa kanske tycker det inte är passande, så jag tog bort den ändå. Eller jo en sak stämde, jag fyller år på söndag! ;)
allt annat var bara på skoj. hoppas ingen tog illa upp.

NEEEEEEJ!

Jag kan inte ladda in foto från min kamera till datan!!!! AAAAAAAAAAAH! bli galen! Vad ska jag nu göra då?? någon som vet felet?

Avatar

ikväll blir det Bio time med mamma och syster. Vi ska se avatar. Den verkar bra. Filmen börja nog 21.00 tror jag och varar i 2,5 timmar. tyvärr var alla platser slut när man skulle se 3D :(. Men vi får se "vanlig", det går nog lika bra det. Jag har faktiskt aldrig sett någon film i 3D, det verkar roligt =).

Någon som har sett den? är den bra? =)


5 januari

idag har jag inte kunnat blogga eftersom jag och Kajsa har varit på burlöv hela dagen. Idag var Calle & Erik (idol)där föresten. Vi gick runt och titta lite i affärer och åt på Mcdonalds. Sedan fota vi lite.

Kajsa och jag har haft en liten diskution om rea. Asså ibland eller oftast så när man går in i en affär så ser man ett linne kanske på rea, då ska det ju kosta kanske 30 kr högst! när vi gick in i affärer lite så ser man linnen som kostar 49,50 kr. Men hallå det gör det ju i vanliga fall också, oftast. Det är ju ingen rea, rea är ju när det är supeeeeeer billigt tycker vi. Som vi såg en fin ask med många olika ögonskuggor och rouger(stavas?) som kosta 49 kr, och hade kostat 349 kr, det är rea!

en bild på kajsa och mig. Så söt du är kajsa :) hoppas du itne blir arg på mig....

här skulle jag försöka smile brett! x)


videoblogg

känns lite konstigt att prata med sig själv, hehe. smaskandet är bara på skoj ;)




topshop

Jag gick nyss in på topshop och titta lite fina saker på rean som jag vill ha :)

Söta trosor/kate moss
Rose Print Tanga Knicker
snygg klänning
Bandeau Peplum Dress

härlig vår mössa
Basic Beanie Hat

det var något jag skulle blogga om innan detta inlägget, men jag glömde det :(. (glömsk som jag är x) )

hjälp!

Jag är inne på en hemsida där det bara står på engelska. Där är också storlekar där de stor storlek 6,8,10,12 osv. Kan någon hjälpa mig vad S och XS är för siffror? Skulle vara mycket till hjälp. För jag funderar på att köpa en skit snygg klänning.


tonights gonna be a good night

Jag och Kajsa åkte till badhuset och bada. Hahaha det var såna pappor som stod och spände sig, haha!
det var jätteroligt att bada iallafall. - men e de inte på egen risk? hahaha x)

Ikväll ska jag och Kajsa antagligen sova över. alltid kul. Vi ska se shrek 3 tror jag.
Imorgon ska vi shoppa :)

hihi , kajsa med min "muntelefon"? (som tyvärr är sönder för att Louie har bitit av sladdarna..) 


6 dagar kvar tills..


jag blir 15 ! :).

Idag om typ en timme så ska jag & Kajsa åka till badhuset och bada. Det ska bli kul. Måste bara hitta min bikini, vet inte var den är :S. Men jag hittar nog den, hoppas jag. haha.

en bild från hotellet i Grekland i somras. Saknar sommaren!♥


Legally blonde

Nu ska jag looka på denna filmen. Hörs imorgon! :)


Vill ha.





klänning

 Jag tycker klänningen är skit snygg! :)

 


Todays outfit






strumpbyxor- gina
linne(nytt)-gina
kofta-gina
allt är från gina med andra ord :)

3 Januari

Idag var jag med Kajsa =). Vi cyklade till Lidl för att handla kladdkaka, men det hade dem inte där, så vi cykla vidare till Statiol men dem hade ingen där heller. Så vi handlade chips och festis :). Efter det cyklade vi hem igen och tittade på my lips are seald eller nåt. klockan 18.00 stack kajsa för att åka hem och äta. Nu sitter jag här och ska spela puzzlefarter x). Det är onskan också nu på TV så jag kanske tittar på den istället.

bild på mig och Kajsa i början av höstterminen.♥


Planer efter 9:an

När jag har slutat högstadiet(om ett och ett havl år) så vill jag flytta till stockholm och plugga vidare där. Jag vet inte varför men jag har bara lust att göra det. Det skulle vara roligt tror jag. Men samtidigt vill jag absolut inte flytta för jag har ju mina kompisar här i skåne!
Mamma kommer ju inte vilja flytta, men kan man inte bo i typ någon slags lägenhet när man pluggar. Jag har iallafall lång tid att tänka.


gina


visst är den fin? :)

2 Januari

Jag vakna typ vid 12. Åt frukost och titta på madagaskar 2. Idag ska jag väll bara ta det lugnt och kolla på tv om det finns något bra program.

Igår.

Det började med att jag stack till Kajsa där Louise också var. Efter en liten stund kom Sofie & Sonja också =).
Sedan stack vi till göne :S? haha. Sofie vs och sonja gjorde tequila? klockan 11.50 stack vi till skolan för vi skulle upp på taket och titta på raketerna. Sofie tog en öl från göne, haha. Vi sprang till skolan och när vi nästan var framme när vi hade sprungit bakom hörnet stod polisen där, haha. Och sofie höll ju i en öl så sonja bara släpp ölen. så hon släppte den och sedan sprang vi alla. När vi sprang förbi polisen så dem bara- skynda er.
Vi kom inte upp på taket för vi var helt stressade så vi bestämde oss för att stå på fotbollsplanen och titta där, det gick lika bra det. fan vad kul vi hade. Vi tog lite bilder också.





så vacker bild :)


Efter det så stack vi hem till Sofie och hennes brossa hade fest. haha Sofie f*n va din brossa är kul x).
iallafall så skulle vi bara fixa en sak hemma hos henne sedan stack jag,Louise,Kajsa hem till Kajsa vid halv 2. haha tur jag skulle sova över hos dig kajsa för jag hade aldrig fått vara ute så sent annars :).
Vi somna väll vid 3, Fän vad trötta vi va.
Och pappa Nej jag drack inget eller nåt jag dricker inte som du vet. Tycker bara det är onödigt.

2010!

Söta klänningar från Topshop.
Plain Skater DressForget-me-not Hook and Eye DressLace Skater DressLattice Back Bloom Dress
det var jätteroligt igår! :)


RSS 2.0