snark.....

är sjutk trött.. orkar inte tänka eller typ göra någonting! ajaaa måste nog sova nu. Först måste jag gå ut med Louie bouie ♥. kommer nog somna och trilla ner på marken. ha, nej det kommer jag inte men jag är som sagt sjuuukt tröööött. Ses imorgon!

xoxo/Sofi£♥


pluggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nej asså jag orkar inte allt jävlaplugg! men det måste göras så. Men det är snart helg så det är nice ;).


pank!

har kommit hem från shoppingrundan på nova lund :). är typ pank nu igen :S. men jag är glad över det jag köpt.
lite konstig bakrund men men..

LIE! tröja- Bikbok- 399:-
linne- Veromoda- 69:-
skor- din sko- 449:-



köpte denna fest" klänningen på vero moda också, kosta bara 80:-!!
sjukt fula strumpor men jag märke inte att jag hade dom på bilden från nux).


köpte vantarna på ginatricot 59:-


xoxo/Sofi£♥



BARNBIDRAG IDAG! :)

Äntligen har jag pengar! hiih, om 20 minuter ska jag,Louise och Kajsa ta bussen in till Nova Lund :). wiie det ska bli jätte kul. Skriver inte så mycket nu för jag måste göra mig i ordning.
Carl i min klass ville att dagens låt igår skulle vara vi svävar fram - the larssons, men hade ingen dagens låt igår så då får det bli idag, tycker inte den är så bra men har ingen annan låt på huvvudet så varsitgod Carl =).
xoxo/Sofi£♥

Hot or not ?

tittar lite på nelly.com och denna klänningen kom upp, vet inte vad jag tycker faktiskt. Man brukar ju kunna säga nej den va inte fin eller den var fin , men har ingen aning står helt still om denna. tycker den är lite fin men ändå inte.e den hot or not?

Pink Flower Dress SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM

xoxo/Sofi£♥


hemma

Nu är jag hemma från Jularp, det var riktigt kul faktiskt. Men skriver inte mycket nu , ni får veta allt imorgon för jag är så himla trött och måste packa upp!


xoxo/Sofi£♥

Jularp here i come.

om typ 10 minuter kommer kajsa och hämtar upp mig så åker vi iväg till Jularp där vi ska vara på läger med klassen. Ska bli riktigt roligt, lägret i 6:an var överkul så hoppas detta också blir roligt. men det tror jag säkert det blir. Har allt packar och klart, man måste ha med egen mat till ikväll, konstigt. aja men har precis fått plats med allt kan jag säga. Har packat ner lite natur godis hihi, lite nyttig får man ju vara. Jag orkade inte ta med riktigt godis för jag kände att jag inte var sugen på det.

nu sitter jag och lyssnar på dagenns låt- sexy bitch med akon och David Guetta ft, den är riktigt bra och jag blir på lite diskohumörx). Men nu måste jag nog stänga av datan och sätta på mig ytterkläderna för kajsa kommer närsomhelst. Som jag skrev i det tidigare inlägget tror jag, så kommer jag inte kunna skriva inlägg förens på tisdag. Ni får ha det så bra!♥

bild från igårkväll.



xoxo/Sofi£♥


Godmorgon!=)

Nu sitter jag hemma hos Louise♥ hon packar och har sig inför matchen :). Ska snart cykla hem. Då blir det packa och handla inför lägret imorgon. Ska vara borta tills tisdag, så jag kan tyvärr inte skriva något under söndagkväll till tisdag för vi får inte ha med något tekniskt alls! men hade ändå inte kunnat ta meddatan för har inte sån internet grej. sitter och äter lite godis. Igår kväll va BÄST! :) riktigt kul, tack för kvällen Louise.

Dagens låt: sexy bitch - akon david Guetta ft. Riktigt bra :)

 


Zombibrudar

Ikväll förvandlades jag och Louise till Zombies.det var spännande :)

först var vi ganska så normala men ändå inte x)

sen förvandlades vi...föresten så hade jag orange tröja och louise vitmen när vi förvandlades så förvandlades våra kläder också!




sen blev vi normala igen, eller inte? x)



sen blev lite lite mer normala men ändå inte. xD



lägger in kanske fler någon annan dag♥

Godnatt!

xoxo/Sofi£♥

Louise ikväll :D

om en halvtimme ungefär ska jag cykla ner till gungan vid sparbanken finn, där jag möter Louise och vi ska leka lite :).
lite bilder på mig och Louise för någon månad sen.

DET STAVAS- S  Ö   T!!!


en konstig ibld på mig.


älskardig<3

xoxo/Sofi£


ellos.se - hjälp mig välja!

okej detta kanske blir lite rörigt. hjälp mig välja :).

denna tröjan tycker jag är fin men finns inte i min storlek,så håller utkik efter rätt storlek.


denna toppen.


detta rosa nattlinnet till dessa svarta eller rosa nattstrumporna.


.

 

eller denna svarta nattlinnet till dom svarta eller rosa nattstrumporna?









eller detta nattsättet.

eller detta nattsättet.


hjälp mig! kommentera vad ni tycker!

xoxo/Sofi£♥


seeeeeeeeeg dag.

denna dagen är så seg. Har precis klippt louies klor och lite på pälsen. Jag har typ inte gjort någonting idag. Läs en tidning, ätit en billis pizza. sen ingenting mer. Fast det är rätt skönt att dagen går långsamt för dagarna brukar gå så jäkla fort annars. så de e bra att man hänger med =). Nu ska jag titta lite på ellos.se igen. Hittat mycket fint, men kan inte bestämma mig ni får hjälpa mig, jag ska bara skaffa fram bilderna på det jag vill ha så lägger jag in dom snart så ni får hjälpa mig :).

xoxo/sofi£♥


Gårdagens outfit

orka inte lägga in bilderna sen igår ;)


leggins-bikbok
linne-bikbok
tröja- tror ginatricot.


xoxo/Sofi£♥

090926

God morgon bloggen!

imorse tittade jag på mitt liv som popstjärna^^, hiihi och åt frukost. Nu har jag duschat och ska snart bada Louie. Han blir alltid så himla rädd och gnyr alltid. Annars är han truff och tror hon äger världen. inte bra. Så nu ska jag slå upp lite fakta om hundar. Men annars vet jag inte vad jag ska göra , få ta en sak i taget. undra hur det var på  jägers igårkväll. aja  får väll ringa till Louise och fråga.


peace out. =)

xoxo/Sofi£

Fredags mys! ♥

har kommit hem från träningen. sjukt roligt var det. ikväll är många på jägers och kajsa är borta:/. Så jag får ha en liten myskväll med mamma♥. Men nu först ska jag kolla lite inne på ellos.se och ser om jag hittar något fint, har hittat en skit mysig tröja men den finns inte i min storlek:(. aja väntar lite med den. Dagens låt är också denna låten jag dansar till på min hip hop på fredagar:). tycker bara den är bra typ 1,5 min i låten.

Dagens låt: The dream -Ditch that

 

xoxo/Sofi£♥


FREDAG! =)

♥Hej bloggen!
 äntligen freeedag! :) Sluta vid typ 12.00 idag. Louise,Kajsa och jag stanna kvar och gjorde biologi uppgifterna vi hade fått. Sedan sprang vi runt på skolan och lekte lite. Sedan vi 13.20 så cykla vi till ett litet café. Sedan cyklade jag hem och gick ut med Louie. Ska ta bussen 15.24 så ska snart göra mig i ordning. (jag ska träna).

Asså igår fick jag en sånhär från ellos.
ursäkta bilden"

öppnade den och ja där ligger tre rabattchekar, en på 500:-, 300:- och 100:-. Men det är såhär att jag måste handla för 1500 kronor för att få 500 kr rabatt  måste handla för 900 kr då får ja 300 kr rabatt och måste handla för 300 och sen får jag 100 kr rabatt, lite klurigt men men iafall så får jag inte slå ihop checkarna heller utan jag måste beställa tre omgångar om jag ska handla för alla. Tycker det är rätt dåligt, får massa rabatter från ellos men handlar aldrig för det är så mycket pengar man måste handla för då.

men kanske ska handla för 100 rabatt cheken om jag hittar något  fint.

ses ikväll!

xoxo/Sofi£♥

hjärnan = sönder?

asså jag har suttit och pluggat spanska glosorna i 1,5 timme!? asså det brukar inte ta så lång tid för mig att plugga in dom. www.glosboken.se är sjukt bra att träna på, man lär sig snabbare tycker jag. Asså så gjorde jag om det typ 20 gånger och hade ett fel hela tiden och nu!, nu tillslut satta jag alla. seegt! hehe. är sjukt trött och sugen på godis. Imorgon blir det bara tre lektioner. jippi! ses imorgon. Godnatt!♥


xoxo/Sofi£


Stressad och pressad..

asså nuförtiden är jag så stressad. Dagarna går så jäkla fort! Blir stressad över pluggeriet eller vad man säger. Blir stressad över att jag ska hinna saker och ime att min syster inte direkt va så bra i skolan och så, så får jag sån press på mig att jag måste få höga betyg jag måste klara detta! klart jag vill ha höga betyg och det kan vara stressigt ibland men det blir lite för mycket stress. Det blir ju ännu mer stressigt i med att jag har en hund att sköta också, kan bli väldigt jobbigt med ta hand om en hund dygnet runt samtidigt jag går i skolan ,ska plugga och träna. Blir ju knapt någon fritid över. Om jag har gjort ett prov eller läxförhör i skolan blir jag pressad att jag måste ha alla rätt för alla frågar ju varandra - vad fick du ,vad fick du? blir skit stressad och pressad över att jag måste ha alla rätt, och det kan man inte ha alltid. Om en kompis eller någon klasskamrat har fått jätte bra på ett prov eller läxförhör och sedan jag inte fått så bra, så blir man ju lite nere. Det är precis som om man tävlar om vem som är bäst på det ämnet eller vem som är bäst i skolan. Det är ju inte bra , eller? Den ändå jag tävlar med är mig själv. Jag ska själv sluta med att försöka fråga alla andra vad den/dom fick på ett prov eller vad det nu är, för det tjänar inte mig någonting, mitt prov eller var de nu är blir inte bättre för det. Det är sjukt jobbig att vara stressad från morgon när man vaknar och efter skolan, är inte lika stressad när jag väl är i skolan. Det är en jäkla tur jag har kompisar, annars hade jag nog inte orkat allt. Nu är jag sjukt stressad över alla prov vi ska ha till jullovet. Vi ska ju ha ett prov varje vecka! förutom en vecka, jippi ?. aja nu måste jag iallafall gör min läxa. Ses imorgon om inte ikväll!♥


xoxo/Sofi£


idag..

på SOn fick vi tillbaka våra skrivhäften,från vårt arbete. När jag slog upp sidan för att se vad vår lärare hade skrivit så stog det VG+ ? han hade sagt till mig TVÅ gånger innan att jag fick MVG på det. Gick fram till han och fråga vilket som stämde. Han titta i sin lilla loggbok och gapade med munnen och pusta. faan tänkte jag,  han hade tittat fel , jag har ju en Sofie till i mig klass och det var hon som hade fått MVG. Asså han hade tagt det till mig TVÅ gånger att jag fick MVG, fatta vad sur jag blev. Visst är VG+ jätte bra, men de e ju inte de ja blev sur för. Aaah! jag hatar att det är två Sofie i min klass. aja tur man har kompisar som piggar upp en :). Efter skolan på vägen hem så cyklade jag på en trottoar ungefär vid några lägenheter, det jag inte ser är att på en liten gräsplätt står en stor vattenspridare och sprutar åt vänster och höger. Jag ser vattenspridagen en sekund innan jag cyklar och får allt vatten på mig. Såklart så spruta vattnet åt det hållet jag cyklade på. sån otur. Kom hem gick ut med Louie och ätit billis pizza.  Ska träna kvart över 6 så ska göra mig lite i ordning för jag ska ta bussen in.

lite konstig på bilden.

xoxo/Sofi£


Centralen

Sitter nu på datan på centralen och har prescis ätit taco :) Ska stanna här till klockan 9.10 skriver inte så mycket nu




Xoxo/sofi£♥

Dagens Outfit ♥



chinos- ginatricot
tröja- JC.

Klicka :D

Klicka på detta object. är faktiskt rätt bra :)

Besök Gratis-Fashion.se

23/9

Idag var skolan kul. Efter skolan så stack jag hem och gick ut med Louie. Har precis ätis billis pizza, mums. Och nu har jag fått en sånhär! Wiie. Men kan inte ta ut för har inga pengar just nu, har nästa vecka. Ska bara snabbt göra Kemi läxan sedan ska jag sticka till Kajsa där Kajsa och Louise är :).



xoxo/Sofi£


Sov så gott! ♥

Nu ska jag titta på Howgans knows best eller hur det stavas :P. Sedan ska jag titta på screem Queens så sen sova. Godnatt på er!♥ Ses imorgon!♥

xoxo/Sofi£♥


Följ min blogg!

KLCIKA på ikonen om du vill följa! bloglovin

 

 

xoxo/Sofi£


Tävling!

Jag är med i en tävling där man har chans att vinne ett valfritt smycke på www.Cocoo.se sveriges största smyckebutik på internet. Detta smycket skulle jag vilja ha! hehe, lite skojig ring :).



gör du det med det ända du behöver göra är att

♦ Kolla vilket smycke du vill ha från www.Cocoo.se
♦ Berätta om tävligen i din blogg. Lägg upp en bild på smycket du vill ha
♦ Länka till Foki och Cocoo.se!
♦ Kommentera inlägget - Vinn smycke från Cocoo! på Fokis.se och berätta att du deltar i tävligen
♦ Vinnaren presenteras på Fredag! lycka till!


Xoxo/Sofi£


Snygg Outfit ♥

Detta måste jag köpa! Har inte råd nu för jag har ju beställt jackan och mössan, men kanske nästa månad har jag råd med EN sak! :S , aja hoppas det finns kvar.

Tröja från Bikbok. Lite vardags mjukis men ändå lite festlig med paljetterna, love it!



Skor från Dinsko. Fanns inte på hemsidan så fota med webben från tidningen SOLO.


Strumpbyxor från H&M.





Vantar från Ginatricot.



Ring från H&M.


Klämmor från H&M.







xoxo/Sofi£

Beställt och klart!

Yeees! nu har jag äntligen beställt en fin Skinnjacka och en cool mössa. Beställde det i förrgår men skiver om det nu.

snygg va? :)


Bad 9 Hairday SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM
hhe,cool va? :).

see you next week mössan och jackan ;).

movie star ;)

hej bloggen!

imorse när vi kom till badet där vi skulle filma så bytte vi om och så sedan fick vi bada lite fritt :). Sedan när det var dags för inspelning så skulle jag,Louise,Kajsa,Fredrik och en tjej som skulle låtsas vara vår simlärare stå och kolla in i kameran och följa kameran med blicken medans den filmade oss. Gjorde några tagningar, det var så himla kul för man får ju inte skratta och först så skulle jag peka och säga - titta polisen, jag skratta faktiskt inte. men iallafall så skulle jag inte säga det sedan mer men när vi då skulle följa blicken medans kameran filma oss var det så himla nära att man skratta, för att vi tog om det kanske 5 gånger och man står ju bara där som en stilla fågelskrämma och ska följa blicken, haha. Men det gick ju ändå. Efter det så fick vi typ 10 minuters paus, sedan behövde jag,Louise och kajsa inte vara där med så vi gick och bytte om i takt och det tog typ en timme. Sedan skulle vi äta på 20 minuter! blev stressigt så vi kom lite försent till Svenska lektionen sedan. På svenskan så typ läste vi bara i våra böcker. Sedan var det gympa :). Alltid lika roligt. (favorit ämnet) gjorde uppvärmning och så. Sedan säger Karin, min gympalärare då att jag,Louiseoch kajsa hade missat gräddbullar man fick när vi hade gått från badhuset. Det som är så gott :P. Sista lektionen var SO ,det gick snabbt.

Hem gick ut med Louie, åt billis pizza och sitter här nu. Klockan 19.00 ska jag och Louie gå på valpkurs, det ska bli kul. Louie kommer nog få spatt när han ser alla andra valpar ;)



xoxo/Sofi£

snabbis. :)

heej bloggen!

äter frukost just nu , börjar ju inte förän 9.45. Men jag är ändå lite stressad så jag ska stänga av datan nu men vi hörs i eftermiddag!♥

xoxo/Sofi£♥


Dagens Outfit och lite mer..♥

DAGENS OUTFIT!♥



Sitter här och äter snabb paj typ , riktigt gott! Har precis kommit hem från träningen. klockan 21.00 ska jag se på svenska hollywood fruar, haha. Har aldrgi sätt det men det verkar lite kul ;).

Jag har tänkt på en sak. Att nu när man går i 8:an så känner man sig kanske lite stor. Men det gör inte jag, det känns som jag fortfarande går i 6:an. och tänk nästa år går jag i 9:an fan. Tiden går sjukt snabbt. Asså jag är lite sur för att alla
har fått sina enskila kort och skolkatalogen, jag har inte fått någonting! men det blev helt konstigt med beställningen så jag får det om typ en månad! :/.

Imorgon ska jag och Louie för första gången gå på valpkurs i Oxie. Det ska bli riktigt roligt :).

Asså det är något fel på mig. Innan jag ska till skolan får jag ont i magen och mår illa. Sen när jag har kommit till skolan har jag inte det typ. Sen när jag tänker på att nu har jag inte ont i magen så får jag det! Och alltid när vi äter i matsalen får jag ont i magen och mår illa. På helgen och när det inte är skola får jag inte alls ont i magen. Asså jag kanske är nervös för betyg eller hur jobbigt det kommer bli nu med alla prov och allt, jag vet inte. Men det är sjuukt jobbigt. Mamma tror att jag är nervös för något. Men jag känner mig liksom inte alls nervös, jag fattar ingenting!

Imorgon som jag skrev innan börjar vi 9.45 , så himla skönt. Vi ska ju bada i bakrunden :). hihi, vi spelade ju in det med klassen också för några veckor sedan, men nu skulle vi filma igen för något blev inte riktigt bra. Så jag,Louise,Kajsa,Jenny,Malin,Mikaela och rebecca tror jag ska vara där. Slipper lektioner, yes! Jag , Louise och Kajsa skulle typ först sova över idag till imorgon men jag och Kajsa fick inte. Jag är lite stressad för jag vet inte om vi ska vara ombytta klockan 9.45 eller om vi ska vara där 9.45. men det blir nog bra ändå.

På fredag är det Jägers men jag ska inte dit =). Jag orkar bara dansa i typ 3 timmar sen får man sjukt ont i ryggen och benen och fötterna , ja typ ont överallt. Så är det någon som har lust att göra något på fredag kanske?♥.

På söndag är det läger till tisdag med klassen :). Det ska bli skit roligt. hihi.

Nä nu orkar jag inte skriva mer. ses imorgon!♥

ps:bilder från förra veckan.

xoxo/Sofi£♥


Måndag ! ♥

hej bloggen!

idag var skola bra =). sitter här nu och äter glass,hihi. ska snart sticka iväg och träna.

imorgon börjar jag 9.45 :) wii då blir det filminspelning=).

dagens låt :)


Besök Gratis-Fashion.se


xoxo/Sofi£♥

Bra tips :).

Besök Gratis-Fashion.se


klicka vett ja :)


xoxo/Sofi£

Bra tips :).

Besök Gratis-Fashion.se


klicka vett ja :)


xoxo/Sofi£

lång helg men ändå kort.

Hej bloggen!

Har inte skrivit över helgen för att jag har sovit över med vänner :). Men iallafall så hadae vi studiedag på fredagen :) så det har varit en lång helg fast den har gått snabbt så helgen har ändå varit kort. Skriver inte direkt mycket nu för jag ska duscha. Ses imorgon! :)

 


Samla poäng få saker GRATIS!

Hej allihopa! vill bara tipsa om att om man går in på http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=55212  så kan du samla poäng och sedan få handla gratis för dom poängen.
jag är medlem ,bli de du också :)







xoxo/sofi£♥

Godnatt! ♥

Godnatt allihopa är rätt trött nu men ska först äta min glass och titta lite på tv.



xoxo/Sofi£♥

Låååååång helg :D

STUDIEDAG IMORGON! YES! så himlans skönt. Imorgon ska jag sova över med Louise och Kajsa. Det ska bli kul som vanligt :). Nu ska jag äta min cornetto jordgubb glass!  gott. Hej håå ! x)

xoxo/Sofi£


Ibland vill jag vara skallig.

Asså jag hatar när man har duschat och håret är så blött och konstig. Jag hatar det! Sen är det så jobbigt att borta håret ibland så ibland önskar jag att jag var skallig. Fast jag skulle ju aldrig vilja vara det på samma gång. Ska spara till låååångt hår :).


på bild är det cameron diaz under en filminspelning.

Xoxo/Sofi£ ♥


Vinter på morgonen och Sommar på eftermiddagen?

i morse när jag vakna klockan 6.30 gick jag ut med Louie. När jag kom ut ur porten så blev jag närstan en isbit! det var skit kallt. Efter skolan är det riktigt varmt ute, det är helt konstigt väder.

föresten så prata jag med mamma innan idag och hon vill ju såklart inte ge bort Louie. Det är bara för hon blir så arg.


Vill bara försvinna..

Ni vet när man är så ledsen eller arg att man bara vill försvinna ett tag. Vilket jag vill nu. Mamma blir arg på Louie och säger - jag vill nog inte ha kvar han längre, men det känns inte som hon menar det. Sedan blir hon glad igen och jag vet att hon inte vill ge bort han. Visst kan det vara jobbigt att ha en liten valp då och då men det får man ta! Ikväll blev hon så sur att hon sa till mig - Sofie jag tror inte jag vill ha han längre. Och hon sa nu skiter jag i detta och blev arg och gick ut från rummet. Men när hon sa att hon inte ville ha kvar han så kände det som hon faktiskt mena det. Jag blir ledsen och går in på mitt rum och bölar. Vad fan ska jag göra? ALDRIG att jag lämnar bort Louie, ALDRIG! Jag hoppas att hon verkligen inte mena det.





Jag skriver inte mer idag för jag är inte så glad just nu. Skriver imorgon.

xoxo/Sofi£

Keri Hilson - Knock You Down

Denna låten dansar vi till på Hip hop dansen :). Jag har en rätt cool tjej som lärare. Hon gör riktigt bra koreografier. Gick inte och lägga in den riktigta musikvideon.




xoxo/ Sofi£

Popcorn är gott!

Mohahahaha!! nu har jag mina Popcorn :). Popcorn och läxa - bra kombination ? kanske kanske inte .

Xoxo/Sofi£♥


090915

Hej bloggen!
idag första lektionen hade vi praktiskt prov ,fast det gick bra. Efter skolan så cyklade jag hem och mamma var redan hemma. Har pluggat in Kemi läxan (iallfall dom 23 kemiska föreningarna) tills i övermorgon. Måste plugga satans sen! Var tvungen till att blogga ett inlägg iallafall. Kanske kommer mer senare.
Föresten
så är min tvätthög KLAR! :) Äntligen! Alla kläder fick precis plats i garderoberna. Fast fick slänga lite  strumpor för alla strumpor fick inte plats.
har mina "arbetsglasögon" på mig, tog inte bilden så stor för jag passar inte i glasögon direkt. Inte så fina men aja..
Jag är jätte sugen på godis, men det är jag alltid men vi har inget - INGET hemma! inte ens en liten ostbåge eller en liten godisbit. Fast jag har ju Hubba Bubba tugummit.

VI HAR POPCORN HEMMA KOM JAG PÅ! hehe. Hoppas mamma inte märket något.

Föresten vet någon när den nya Top Model sesongen går? Det är mitt favoritpogram och jag vet inte när det går, haha. ajaa.



xoxo/Sofi£♥

Godnatt ?

Jag ska inte skriva mer inlägg idag. Nu ska jag läsa ellos katalogen och äta paj :),mums! Vet inte riktigt om man kan säga godnatt nu, men iallfall säger jag godnatt sålänge. Syns imorgon!♥


hihi lilla Louie sover. " shhhh"

fast han sover inte nu :).

 

Xoxo


Tvätt,tvätt,tvätt..

Nu ska jag ner i tvättstugan. Ska tvätta en tvätt till sedan har jag inget kvar!! :) WIIE ÄNTLIGEN. Eller jo jag har två tröjor som jag aldrig använder men.. aja kommer snart!♥

13/9-09

Idag orkade jag inte ta på mig jeans så top mjukisbyxor och en mysig tröja :). Lite bilder på söta Louie sen igårkväll :)



Det är inte mitt rum!



xoxo /Sofi£♥


Måndag.

idag var skolan rolig. Jag fick reda på mitt SO-arbete och jag fick .. MVG , WIIiii! Jag blev skit glad och är skit glad ännu :). Mitt första MVG i 8:an . även det första arbetet i 8:an. Efter skolan stanna jag, Louise och Kajsa kvar i en halvtimme för vi skulle förbereda till vår redovisning på onsdag. Stack snabbt hem sedan för att gå ut med Louie. När jag kom hem var mamma hemma och hade redan gått ut med han.

Idag har jag fått den nya ellos katalogen, lite erbjudanden och rabatter så ska titta i den senare. Ska ha träning klockan kvart över 5 så kanske ska börja göra mig i ordning, vet inte om jag ska ta bussen eller inte. Om jag ska måste jag skynda mig!


blev lite konstigt om jag skulle fota med webbkameran. aja :)

 


Rosadagen

Imorse hade jag lite tråkigt och kom inte på vad jag skulle ha på mig. Så idag blev jag rosa =). Vi skulle åka till järavallen sedan (det är en skog) , så kommer jag i rosa kläder, haha. Fast jag hade dock en grå tjocktröja så jag var inte helt rosa. När vi kom hem så bada och klippte klorna på Louie. Sedan lagade JAG maten, hihi. Det blev faktiskt gott, specielt mina klyftpotatisar. Sedan fick ju jag diska :S. Blää tråkigt! aja men det måste man göra ibland. Jag ska ha praktisktprov på hemkunskapen på tisdag så jag träna lite nu. Fast jag har dock beställt jätte konstigt kom jag på nu så jag hoppas det ska gå bra ändå.

Hade tråkigt så jag tog lite foto :).


mums! =)

lite mindre gott x).


rosa klubba x). hittade den i godispåsen :)

tillochmed rosa hubba bubbax) köpte igår:)


xoxo/Sofi£♥


myskväll!

Igår hade jag en liten myskväll. Köpte två tidningar - SOLO  och  CHIC :). Åt lite godis och ostbågar :).
Igår så hjälpte mamma mig med att städa mitt rum, ni ser så stökigt det var. Efter blev det ju fint!
här kommer lite bilder.




FÖRE! det var mycket tvätt också. :/


EFTER! förtfarande mycket tvätt kvar men städningen blev bra. fort-
farande lite och göra menmen..

mycket tvätt kvar :(. har rätt mycker kläder , som tur e har jag en stor
garderob och en stor byrå att ha dom i :).

sorterat garderoben också :).


"väskgarderoben"


xoxo/ Sofi£ ♥


Äntligen Fredag! ♥

Äntligen Fredag! Yeeeeees.. =)  Sitter här med kajsa och vi har tagit några roliga bilder x). Senare ska vi åka och bada på badhuset kom och joina oss x). Skriver inte så mycket nu för att jag ska snart gå typ. heejsveej!♥


jag är så himla glad :).



så gullig kajsa är :)<3





Xoxo/ Sofi£♥

 

 


Godnatt sålänge! :)

Nu måste jag plugga till imorgon. Om det e idol ikväll ska jag titta på det :). Men vi synes imorgon, godnatt!♥


Nästa månad är du min! :)

har bestämt mig för att köpa denna jackan :). den svarta fans inte min storlek x) men hade nog valt denna ändå :).


Vill ha, Vill ha, Vill ha! :)

VILL HA ! :D
Sjukt fin jacka! =)  2699 kr från www.nelly.com  men har inte råd nu :(.


skulle beställa dessa vantar från Gina, tycker dom är sjukt fina :) men det gick inte man måste vara över 18 och uppåt. vill sågärna ha dom.




har köpte denna idag på Gina :)



Ska köpa denna halsbuken kanske imorgon :).



svart? eller ..

Brun ? Behöver verkligen eran hjälp!
Vet inte vilken snart eller brun? ska nog beställa
nästa månad när jag har pengar ,så hjälp mig! :)


xoxo/ Sofi£♥

Tyra Banks skriker på en i top model!

Såg detta avsnittet för en stund sedan. Har set det 100 gånger men ändå :).

Håller helt med henne. !



xoxo/Sofie£♥

Top model :)

Ska titta på top model och käka min billis pizza :) kram!♥

Bli Modell!

Nu söker Nova lund nya modeller år 2010. gå in på http://sydsvenskan-webbyra.se/novamodeller/     och skriv in din ansökan.

Du kan också gå på öppen casting kl: 14.00 - 15.30  Adress: Stortorget 27 5vån Malmö.

Om du vill kan du också gå in på www.swedenmodels.se klicka sedan på continue ller hur det stavas :P och sedan uppe där det står modell och allt så klicka längst tiill höger där det står  bli modell , där kan du läsa mer :)

vet inte om jag ska gå dit :), får se.

Xoxo / Sofi£♥


090909

Idag 090909 kl: 0909 så alltså 0909090909 så skulle hela min skola springa skoljoggen 6,5 km tror jag det var. Jag och Kajsa sprang tillsammans. När det kanske var 1,5 km kvar till mål tänkte jag hela tiden, nej jag måste stanna annars spyr jag eller så svimmar jag. Så smart som jag är glömde jag min astma medicin. kom in på tiden 38,30 minuter ungefär. Men jag är ändå rätt stolt över mig själv för jag stanna aldrig =). Efter vi hade sprungit var vi tvugna att bocka av oss. Sedan fick man åka hem och duscha och så och vår sista och ända lektion som vi skulle ha börja 13.50 och klockan var 10.00 så de va lugnt :). Jag stack hem gick ut me Louie och sedan duscha jag.
Efter jag hade gjort mig i ordning så stack jag hem till Kajsa där Louise också va. Vi titta på Scary movie 4. När filmen nästan var slut så cykla vi tillbaka till skolan för att äta. Det tar typ två minuter från kajsa och till skolan. Sedan efter vi hade ätit cykla vi hem till kajsa igen och titta klart, åt lite glass o godis :). Sen satte vi på Scary movie2 hann typ bara titta i 15 minuter för sedan skulle vi till vår sista lektion. Sluta vid 14.50 :). Sitter här nu och ska ringa pappa och fråga om han snabbt kan skjutsa mig in till Nova lund så jag får handla min mössa och mina vantar :).
xoxo/Sofi£ ♥


dagens tränings-outfit.



såhär såg man ut 25 minuter senare. röd som en ros, haha!





Dagens outfit :)

Godnatt! ♥

Nu ska jag sova. Börjar klockan halv nio imorgon :) vi ska springa skoljoggen =). Ses imorgon!♥

ps: det var inte meningen att gäspa på fotot men det blev så ändå x).


Min skola! :O

http://sydsvenskan.se/omkretsen/lomma/article548535/Elever-tvingades-fly-in-pa-toalett.html

ps: jag var inte med. fick reda på det idag och vår skola är ändå liten så har inte märk något?.



Gör du det med!

www.Haileys.se  

jag är med och tävlar om ett linne hos www.nbitchie.blogg.se
i sammarbete med  www.haileys.se - var med du också!




Hjälp Mig!

Asså jag har letat efter en brun skinnjacka som liknar den som veromoda hade ett tag, men jag hittar INGEN! Hjälp mig att hitta! Jag vill ha en nu, nu. Det ska vara en sån här ungefär.





Ny bild över bloggen :)


090908 ♥

Börja kl: 8.00. Idag på spanskan fick vi tillbaka läxförhören jag fick 19,5 och MVG var 20, fan vad jag retar mig! aja tur att det inte var något prov eller så då hade jag blivit så jävla sur. Lämna in So- arbetet idag också. Efter skolan gick jag ut med Louie i 1 timme :). Jag har tittat på Top Model idag också. Nu sitter jag bara här och har tråkigt. Men jag lyssnar på en bra låt iallafall , Flipsyde - When it was good och lyssnar på Pitbull - I knoooow you want meeeee!! jag skiftar imellan :) gick inte och ladda in Flipsyde låten på bloggen nu men här får ni lyssna lite på Pitbull.  ~Rumpa onte a jugar ? x) haha.!♥


glöm inte ! :)

Följ min blogg med bloglovin

Godnatt! ♥

Äntligen är jag klar med arbetet! :), wihooo!♥. Nu ska jag äta en glass som mamma köpt. cornetto jordgubb, mums!. sedan måste jag duscha. Sen ska jag nog gå och lägga mig, för jag är trött. Skriver inte så mycket nu men vi ses imorgon.
Godnatt!♥

 


Måndag ! ♥

har inte skrivit på några dagar men men , idag var skolan rätt kul :) vi fick se vårt SKOLFOTO! :S jag log störst i klassen :S haha så konstig jag blev. Efter skolan så gick jag hem och gick ut med louie. Sitter här nu ska snart äta lite ostbågar också :P hihi, sedan är det träning klockan 17.15 :D. måste göra klart arbetet som ska lämnas in i morgon, och svenska uppgiften.

jag vet inte när den nya Top Model sessongen går, någon som vet? är ett Top model fan , om man kan säga så x) haha.
Jag måste handla min skinnjacka snart! för jag vill ha den nu nu nu!! :)

Ha de bra =) skriver ikväll!♥


090904 ♥

Skola idag frick reda på resultatet för vi hade en diagnos i matte i förrgår tror jag. 15 va G VG va 24 , jag va helt säker på att jag skulle inte bli godkänd men jag fick 21! blev ändå rätt nöjd för att jag SUGER i matte! Efter skolan så stack jag, Louise och Kajsa hem till mig och gick snabbt ut med Louie. Sedan stack vi hem till Louise åt lite mellis och satt vid datan, HAHA så kul det va! :D. sedan stack Jag, pappa och sandra till en Go-cart bana men det var helt fullt så vi ska göra det imorgon klockan 13.00 istället :). Nu har jag och mammsen beställt pizza! :) mums! Sedan ska vi titta på fotbollen. Jag har blivit rätt hes i halsen nu :(.
Xoxo/Sofi£ ♥


♥♥♥♥


godnatt! ♥

idag efter skolan så stack jag louise o kajsa hem till mej ut en runa med louie sedan handla vi lite glass och sånt :). Efter det var det första Hip hop träningen efter sommarlovet, riktigt kul va det. Vi hade en tjej denna gången så det var extra kul. Jag ska nog börja på onsdagar  också så då blir det träning 3 gånger i veckan :). kul kul :). Men nu måste jag plugga spanska som vi har till imorgon och jag har inte BÖRJAT ÄN!:S. Så ses imorgon!♥


090902

Tjeenaaa! :)♥ Skolan idag klockan 8.00 Vi hade typ en diagnos i matte idag som vi inte visste om :S! Gick skit dåligt tror jag , det var riktigt svårt :/ Björn kommer nog att säga till mig att jag ska gå i den lilla gruppen :/ , kanske vet nt.

Min förkylning har faktiskt gått över lite idag, imorse var mina nästta och röst inte så rolig.

Men nu ska jag och mamma faktiskt åka och handla skor till mig :).

xoxo/ Sofi£ ♥


klipp!

Denna tjejen sjunger denna låten riktigt bra :)

eller hur? ♥


Darin =)

Här kan ni lyssna på Darin - Run away :) för att denna låten är bra =).




090901 ♥

Har inte skrivit på länge men iallafall idag har det varit filminspelning i 4 timmar. Blev lite långtråkigt i slutet. men aja man slipper lektioner :). Sluta klockan 13.00 idag :D! wiie. Efter skolan stack jag hem till louise vi titta på Bombay Dreams, louise somnade hihi :). Sedan handla vi glass och godis , mums!

Jag börjar bli mer förkyld ändå, men vägrar stanna hemma för det :).

Måste typ plugga nu för jag har SO-arbete till tostdag som jag måste göra klart, engelska till imorgon och på torsdag. Så vi synes!♥


RSS 2.0